Brescia írta:Lehetnék már nem inaktív
Atari írta:Mintha lett volna ígéret a néhai (archív) fórum olvasási lehetőségére.
Aker írta:tibike írta:engem csak az idegesít h vmiért nem jegyzi meg h az uj hsz-ket tegye felülre,ha kilépek visszaugrik fordítottra :S
Ehhez egy mod kell, egy fájlt kell lecserélni és ha lesz rá igény megoldjuk, így alapon mindenki a legújabb hozzászólást látná felül, kijöttem a gyakorlatból, de majd utánanézek.
tibike írta:engem csak az idegesít h vmiért nem jegyzi meg h az uj hsz-ket tegye felülre,ha kilépek visszaugrik fordítottra :S
Buta3654 írta:És ez mennyi időt vesz igénybe?
wmitty írta:Aker írta:Lakatos Bence írta:Hali! Nagyon jó az új fórum, csak annyi bajom van hogy nem tudok belépni a régi Felhasználónévvel és jeszóval
Mivel ez egy új projekt így neked is újra kell regisztrálnod[...].
Így van, ez technikai értelemben nem utódja a régi fórumnak. Tehát ennek a rendszernek a számára mindnyájan újak, ismeretlenek vagyunk - míg nem regisztráltatjuk magunkat. A régi belépőnevek, jelszavak itt mit sem érnek.
Az itt megejtett regisztráció után viszont a belépési jog nem lép életbe azonnal: az adminnak engedélyeznie és aktiválnia kell. Éppen ez a lényege annak, hogy innentől csak azok lehessenek jelen a "belső" topikokban, akiket illeti, akikről tudjuk, kicsoda.
(1984
Aker írta:Lakatos Bence írta:Hali! Nagyon jó az új fórum, csak annyi bajom van hogy nem tudok belépni a régi Felhasználónévvel és jeszóval
Mivel ez egy új projekt így neked is újra kell regisztrálnod[...].
tibike írta:aláirásokban nem lehet majd képet használni?
tibike írta:aláirásokban nem lehet majd képet használni?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég