Bresciano írta:http://www.youtube.com/watch?v=1wGj91sI0Fs
Ezért büntettek 75 000 dolcsira???(1.19-től)
Bresciano írta:Valaki nem tudna egy torrent címet adni ahonnan letölthetném magyar kommentel a meccseket?
varip írta:Colts meccset is néztem tegnap.
e53m62 írta:Atari írta:Való igaz, hogy Magyarországon csak a UPC-nél lehet drága pénzen ESPN Amerikát nézni?
A UPC Direkt+ csomagja (tányéros tévé) havi 3500,- pénzért adja kifogástalan minőségben az ESPN Amerikát.
Atari írta:Való igaz, hogy Magyarországon csak a UPC-nél lehet drága pénzen ESPN Amerikát nézni?
wmitty írta:Atari írta:Való igaz, hogy Magyarországon csak a UPC-nél lehet drága pénzen ESPN Amerikát nézni?
Egy fél évvel ezelőttig boldog UPC-előfizető voltam - aztán levették az ESPN-t, és azóta sincs : (
Atari írta:Való igaz, hogy Magyarországon csak a UPC-nél lehet drága pénzen ESPN Amerikát nézni?
apó írta:wmitty írta:e53m62 írta:Randy Moss újra a Vikings játékosa! A Patriots egy 2011-es harmadik körös draftjogért adta oda a Minnesotának elkapóját.
Ezen rendesen megdöbbentem, mikor tegnap este megláttam az NSO-n a hírt.
Ki mindenkit küldött el/hagyott menni/ mondott le róla a Patsnél B.B. csak az elmúlt egy-másfél évben!? Pár hete Maroney, hogy csak a legközelebbit mondjam.
Oszt' közben meg olyan új tehetségeket fedez fel/nevel ki, mint ez a hétfőn brillírozó RB-WR kissrác! Pokoli.
Nagyon sajnálom, hogy Moss-t elengedik de év végén lejárt volna a szerződése és tegyük hozzá nem mai csirke (34), és B.B. tudja, hogy ha valamit akar a köv években fiatalokkal kell feltöltse a csapatot.
wmitty írta:e53m62 írta:Randy Moss újra a Vikings játékosa! A Patriots egy 2011-es harmadik körös draftjogért adta oda a Minnesotának elkapóját.
Ezen rendesen megdöbbentem, mikor tegnap este megláttam az NSO-n a hírt.
Ki mindenkit küldött el/hagyott menni/ mondott le róla a Patsnél B.B. csak az elmúlt egy-másfél évben!? Pár hete Maroney, hogy csak a legközelebbit mondjam.
Oszt' közben meg olyan új tehetségeket fedez fel/nevel ki, mint ez a hétfőn brillírozó RB-WR kissrác! Pokoli.
e53m62 írta:Randy Moss újra a Vikings játékosa! A Patriots egy 2011-es harmadik körös draftjogért adta oda a Minnesotának elkapóját.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég