Bresciano írta:Alkudjunk meg rá:D:d
wmitty írta:Van olyan Redskins- vagy Giants-drukker, aki hasznosítani tudna egy DVD-t, amin a két csapat ezévi első fordulóbeli meccse van? A Sport TV-s felvétel.
(Véletlenül kétszer írtam ki, egyik lemez felesleges, odaadnám.)
Anonymous írta:ő nem lehet franchise qb,mert 1szerűen nem olyan a stilusa,nem olyan rendszerben játszik ami kellő alapot adhat ehhez, ami passzol az nfl-be,nem csak a futkosásra gondolok,
am vick uccsó évében meglehet nézni mien statokat produált
én akkor is ugy gondolom hogy ha még el is kel az első 3 körben,akkor sem lesz jó pár évig nemhogy kezdő,de de stabil back up sem
attól mert vki heisman-t nyer,meg a legnagyobb sztár az egyetemen,még nem lesz nfl franchise qb, nem véletlenül jöttek fel olyan dolgok h átképzi magát más posztra
ezt tartom,bármikor,aztán ha nemigylesz hajtsátok be
Macska írta:Hát ehhez azért hozzátenném, hogy az idén is végez 3 Manning gyanús alak
Na jó talán csak egy, Tebow, de Colt McCoy és Bradford se kutya. Kíváncsi vagyok ki fog igazán befutni közülük.
Macska írta:Aki 1/1 az szolgálja is meg az árát. Nálam már megszolgálta.
Macska írta:Meg az utsó előtti
kissviktor írta:Érdekes, hogy a Cleveland és a Detriot is csak pont egymás ellen tud jól játszani... Nem lehetett szar meccs.
wmitty írta:Hát, még ilyen kilátástalan meccset - hazai szempontból -, mint ez a Cleveland - Baltimore volt! Elképesztő, hogy tud, pláne MNF-en, mikor a fél világ őket nézi, ennyire impotens lenni egy offense, mint a Brownsé...
(Ha valaki nem látta volna - áldja a szerencséjét! -, otthon játszva a harmadik negyed végén lépték át először a félpályát támadásban, és azután is a következő playben már vissza is szorultak a saját térfélre, hogy puntoljanak, mint gyakorlatilag minden 3-playes támadásuk végén.)
wmitty írta:NE at IND week 10
http://leech.tenyardtorrents.com/details.php?id=8045
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég