gizmo írta:... EMPTY-t ír a rosteren.
Bresciano írta:ahol egyetemi football meccseket tudnék letölteni?
wmitty írta:gizmo írta:hogy tudok igazolni játékost a 'free agent'-ek közül?
Ilyenkor, tehát forduló közben nem tudsz.
Hétvége leteltével, azaz kedden-szerdán úgy, hogy a kívánt játékost kikeresve bejelölöd, hogy szeretnéd, és egyúttal megadod, hogy az addigi keretedből kit tennél ki helyette.
Ekkor van a waiver-időszak. Ki kell várni a végét - ezt Macska mint admin állította be (?), általában szerda vagy csütörtök délelőtt szokott lenni, most még nem néztem -, szóval addig a rendszer megnézi, hogy csak te akarod az illetőt, vagy más is. Előbbi esetben megkapod, tehát lezajlik a csere. Utóbbi esetben a waiver-sorrend alapján az előbb állónak adja.
Azt ezt követő napokban, a következő fordulóig szabadon lehet a megmaradt free agentek közül csemegézni: rá kell kattintani az illetőre, és arra, akit kiteszel a kedvéért.
Bocs, ha te nem erre, hanem a konkrét gombnyomási technikára kérdeztél rá. Azt még nem néztem, nem tudom. Az általam jobban ismert ESPN.com-os felületen viszonylag egyszerűn megy (+ gombot kell nyomni). De akkor is a többieknek, akik esetleg teljesen kezdők, jól jöhet a háttérmagyarázat.
Ez a waiverelés a következő hetekben is fontos program lesz (legyen) mindenkinek, hiszen legalább olyan fontos a szezon eredményessége szempontjából, mint a draft; sőt, fontosabb, hiszen annak hibái javíthatók, illetve új tehetségek, kirobbanó formában lévő játékosok még csak ezután tűnnek fel, és lehet rájuk lecsapni.
Ps: Megnéztem, itt az nfl.com az "Add" aloldalon vannak ott az elérhető játékosok,és + jel a nevük mellett.
gizmo írta:hogy tudok igazolni játékost a 'free agent'-ek közül?
Macska írta:Arian Fostert cserélem megfelelő ajánlat esetén. Mondom megfelelő.
wmitty írta:jelen pillanatban még nem találom az aktív draft gombot
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég