wmitty írta:Akinek bejön a lenti linkre az oldal, vagy a megadott liga-névre keresve van találat, annak könnyű belépni.
Akinek nem, egyik sem, másik sem, annak nagyon nehéz. Nem tudom, mitől függ. Én is az utóbbi csoportba tartozom.
A varip által adott megoldás segít. (Már fel se tudom idézni, pontosan hol van ez a "received an invite", annyira macerás volt megtalálni.)
rolandgaros írta:Hali
A link nekem sem mukodott de a linkben megtalalhato a csoport azonositoja es a jelszot is megadta Macska ugyhogy ra lehet keresni es lehet csatlakozni. Nekem siman ment igy.
Macska írta:A liga neve MiskolcSteelers. Bár előtted már két delikvensnek sikerült vhogy bejutnia.
Ettől függetlenül várunk mindenkit szeretettel!!!
Macska írta:Újra indul a Steelers játékosok és rajongók fantasy football idénye is!
http://fantasy.nfl.com/league/524652
A fenti linket használva lehet bejelentkezni a ligába, jelszó van: acelosok.
Élő draftot állítottam be, 2011 augusztus 31. (szerda) 20:30-ra. Aki nem ér rá vagy későn/korán van neki az beállíthatja, hogy a gép draftoljon helyette.
Szeretném, ha olyan emberkék regisztrálnának akik aktívan részt szeretnének venni a ligában, mert az úgy szórakozás, ha mindannyian játszunk, nem csak öten az első négy forduló után.
Még 11 szabad hely van!
Mindenkit várunk, győzzön a legjobb!!!
Atari írta:wmitty írta:"Vigasztalásul":
Köszi!
És arra valamit, hogy nem láthatom élőben a Baltimort?
Most is itt száradok a melóhelyen.
wmitty írta:"Vigasztalásul":
varip írta:Atari írta:Gratulálok Workaholicoknak a bajnokság megnyeréséhez! Megérdemelt volt.
Én az uccsó fordulóban mindent egy lapra feltéve favorizáltam a Szenteket, nem jött be (már második alkalommal!)
Azt mondják a rájátszás egészen más. Na, kíváncsi leszek!
Kösz szépen. Így, hogy félúton felmondtam a melóhelyen, volt is időm néha állítgatnia csapatot, bár szerencsére nem sokat kellett.
A jó futók megalapozták a szezont. Mondjuk Peyton Hillis-t free agentként szedetem szezon elején
Atari írta:Gratulálok Workaholicoknak a bajnokság megnyeréséhez! Megérdemelt volt.
Én az uccsó fordulóban mindent egy lapra feltéve favorizáltam a Szenteket, nem jött be (már második alkalommal!)
Azt mondják a rájátszás egészen más. Na, kíváncsi leszek!
wmitty írta:Sajnos, olyan beállítást nem találtam, hogy az első négy továbbjutó mellett a többiek is tovább játszhassanak, alsóházként vagy akárhogy. A rendszer csak ezt a setupot engedte. Négyen még mehetnek a tovább, másokban idénre véget ér a móka vasárnap vagy hétfőn.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég