- a gratulációt köszönjük, most is, mint mindig
- a történetnek csakis egyoldalú olvasata van: az, ami történt
- "másik fél" nem létezett a tárgyalt időszakban: csak a Miskolc Steelers
- illetve a csapat egy részéről utóbb kiderült, hogy ők "másik félként" tekintenek magukra, sajnos
- a városnak volt egy amerikaifutball-klubja, nem is volt életszerű, hogy egy megyeszékhelynek több legyen, ennek ellenére játékosok egy csoportja összeszervezkedett, hogy ezt az egyetlen klubot lehetetlen helyzetbe hozzák, tehát a megszűnését eredményezzék - ez azonos "a miskolci foci tönkretételének" szándékával
- a sárdobálás érthetetlen, én magam is nap mint nap megdöbbenek, hogy akik ártottak, ártani próbáltak, továbbra sem nyugszanak; mintha az önnön lelkiismerettel való vívódás törne ki indokolatlan agresszivitásban
- kompromisszum-készségnek én nyomát nem láttam, pedig ott voltam és figyeltem
- "ők tehetnek mindenről" hozzáállás: nincs másféle hozzáállás - a Steelers megmentői vannak, és az elhagyói
- azt hiszem, azok, akiket a hangadók magukkal rántottak ebbe a rosszízű kalandba, többségükben sem akkor nem tudták, minek lettek a (megengedem, valamennyire jóhiszemű) részesei, sem azóta nem tudták meg; hibájuk, hogy nem is akarták
Ezzel együtt köszönjük a hozzászólást.
Benő(ke) írta:Gratulálok a cikkhez... "A nagy Steelers-mese nem ért véget"
Ismét sikerült TELJESEN egyoldalúlag leírni azt, hogy a kiválásról CSAK a játékosok tehetnek. Mintha mi ok nélkül egyik percről a másikra döntöttünk volna úgy, hogy viszlát...
Az meg hogy ez mindünket úgy állít be mint akik a miskolci foci ellen akartak tenni.. Nevetséges. A döntésünk okkal volt, nem csak úgy, mert épp ez jutott eszünkbe. Azt a csapatot KÉNYSZERÜLTÜNK ott hagyni amit MI alkottunk, főként játékosok még anno.
És csak hogy tudjátok, nem mindenki akart kiválni az első pillanattól kezdve, voltak sokan akik hajlottak a kompromisszumra, viszont arra a bizonyos gyűlésre a másik fél már egy kigondolt tervvel jött le, semmi kompromisszumra nem voltak hajlandóak. Amivel mi nem értettünk egyet, mivel a fejlődésben nem akartunk visszalépni. Így SAJNOS, csak ez a megoldás maradt...
Én már nagyon unom ezt a sárbodálást és az "ők tehetnek mindenről" hozzáálást... Csak ezért írok most ide.
Üdvözlettel, Benő