A Steelers-szurkolók büszkék a csapatukra

A legnépszerűbb internetes közösségi oldalon folyamatos szöveges közvetítés ment a szombati döntő külön oldalán a meccsről, és más kapcsolódó felületeken is követhették a 2018-as HFL-fináléra való felkészülés időszakát, majd magát a derbit az érdeklődők. A miskolciakért szorító futballbarátok közül sokan megosztották a 34-30 arányú vereséggel (vagyis Wolves-győzelemmel) véget ért találkozóval, illetve az idénnyel kapcsolatos érzéseiket, gondolataikat. A kommentek mindegyike pozitív hangvételű, támogató, biztató - ezekből gyűjtöttünk ide egy csokorra valót. Bevezetésként a csapat részéről küldött válaszüzenet olvasható. Az illusztrációk szintén facebookos feltöltésekből valók.

Kedves szurkolóink, támogatóink, amerikaifutball-kedvelők!
Szeretnénk megköszönni az egész éves támogatásotokat, segítségeteket, amelyet a csapatnak adtatok! Sajnos, most a vége ismét nem sikerült , de nincs okunk szomorkodásra, mivel ti vagytok nekünk, csapatunk így 2018-ban magyar bajnoki ezüstérmet szerzett és az elmúlt évben Magyarország egyik meghatározó csapatává vált! Köszönünk mindent!
A Miskolc Steelers játékosai


Volf Krisztián: Mi köszönjük, hogy vagytok nekünk! Lehet, hogy "csak" az ezüstöt hoztátok el nekünk, de akkor is ti vagytok az ország legjobb amerikaifutball-csapata! Jövőre ismét ott leszünk minden meccseteken.
Ifj. Kerek László: Srácok! Ez egy zseniális meccs volt! A sportnak ez a meccs volt a legjobb reklám! Brutálisan jók voltatok, ma ez nem volt elég a W-hez, sajnos. Büszkék lehettek magatokra!
Csendes Tamás: Semmi ok a szomorkodásra! Hatalmas meccset játszottatok, srácok! A "falábúak" a nagy stadionban példát vehetnének rólatok! Gratulálok az ezüsthöz, gyönyörűen csillog az is! Férfimunka volt!


Renyhárt Róbert: Respect és nagy pacsi a Steelers csapatának! Nagyon kemény ellenfél voltatok, itt csak nüanszok döntöttek... Go Wolves, Go Steelers!
Gábor Kovács: Nagy meccs volt a tegnapi, büszkék lehettek a csapatra! Köszönjük ezt a fantasztikus meccset, és azt hogy Baranyai Pétert láthattuk nálatok is játszani! Gratulálok!
Jánosik Sándor: A büfé kritikán aluli a meccs fantasztikus!


Susovits Anita: Szuper volt a meccs! Libabőrös volt a himnusz, óriási gratula a lánynak, aki énekelte!
Szabó Kornélia: Büszkék vagyunk rátok! Gratulálunk!

Pázmándi István: Szeretnék ezúton is gratulálni a csapatnak nagyszerűen játszottak, nekem többször volt szerintem infarktusom.

Nika Osiashvili: Go Steelers.... Big family here we go.
Bartha György: Gratulálok.
Császár György: Gratulálok, Acélváros!


Chubba Smith: Nagyon jó meccs volt! Gratulálok!
Odrobina Tamás: Mi köszönjük a csapatnak, fantasztikus meccset produkáltatok, azt hiszem, ez az az eset, amikor a végeredmény igazából nem is számít, mert az idény legnagyobb teljesítményét nyújtottátok... Hihetetlen élmény volt!
Orosz Laci: Gratulálok! Csak így tovább, és meglesz az arany!

Mária Babics: Köszönöm, ti vagytok a bajnokok jövőre.
Nagy Istvánné: Gratulálok!
Juhász Máté: Gratulálok a csapatnak!


Sztojko László: GRT az egész évi teljesítményhez, GRT az ezüsthöz - nem sokon múlott az arany! (Nekem azóta is vetlás a videózás utáni döntés, pedig ma is megnéztem jó párszor...)
Márkusné Novák Katalin: Gratulálok! Köszönjük a munkátokat, nagyon büszkék vagyunk a csapatra!
Juhász Béláné: Gratulálok!


Simon Sándor: Srácok, néztem a meccsből amennyit tudtam, sajnálom a végeredményt, de kemények voltatok! Az biztos, hogy emlegetni fogják ezt a meccset sok ideig! Steelers family for life!
Kozma Ádám: Mi köszönjük a meccset! Nagyot küzdöttetek! Köszönjük és sajnálom az utolsó playt. Remek, izgalmas döntő volt. Egy szomorú végeredménnyel.
Burcsa Eszter: Egyet aludva másképp látom a tegnapot, mint tegnap a pálya szélén. Akkor ültem a lelátón és pityeregtem, ma már nem. 2018 első fele elég húzósra sikerült DIV II és HFL. Volt mit csinálni a pályán és a pálya szélén is. (...) Akinek tegnap nem volt alkalmam személyesen gratulálni azoknak most küldök egy nagy puszit. Én büszke vagyok arra, hogy négy HFL-szezonból háromszor is döntőbe jutottatok. Most egy kis pihenő ráfér mindenkire, hogy aztán nekiálljunk a következő feladat - juniorbajnokság - elvégzésének.


Jolán Kelemen: Gratulálok.
Mohai Szilárd: Gratulálunk! (Úgy látszik, hiába szorítottunk a győzelemért!)
Mária Babics: Köszönjük a szurkolócsapatnak, hogy a kiváló csapatának, a Miskolc Steelersnek szurkoltak. Velük voltunk örömben és bánatban is. Nagy volt a nyomás, de megoldották a fiúk, küzdöttek szívvel-lélekkel, szép volt, fiúk, mi is izgultunk. Köszönjük a Miskolc Steelers egész évi munkáját, sokat tettek a hírnévért, kiváló játékosok, sokat dolgoztak, örömöt okoztak a szurkolóiknak. Szép teljesítmény az ezüst, büszkék vagyunk rátok. Sok pihenést!


(a csapatfotót készítette: Kozma István, Észak-Magyarország/Borsod Online)

mérkőzések

2022 HFL,
alapszakasz:

április 24.:
Miskolc Steelers - Győr Sharks 28-25 h.u.


május 21.:
Miskolc Steelers - Budapest Cowbells 21-29


június 11.:
Miskolc Steelers - Budapest Wolves 31-38

június 18.:
Fehérvár Enthroners - Miskolc Steelers 28-7

július 2.:
ELŐDÖNTŐ
Fehérvár Enthroners - Miskolc Steelers 26-13

július 16.:
DÖNTŐ - XVI. Veolia Hungarian Bowl




--------------------------------
2021 Divízió I,
alapszakasz:

április 10.:
Miskolc AFT - VSD Rangers 16-14


április 25.:
Miskolc AFT - Dabas Sparks 8-21


május 9.:
Miskolc AFT - Eger Heroes 56-14


május 29.:
DEAC Gladiators - Miskolc AFT 6-49


június 20.:
Budapest Cowbells II - Miskolc AFT 0-55


július 4.:
ELŐDÖNTŐ
Miskolc AFT - Budapest Titans 42-2


július 17.:
DÖNTŐ - Pannon Bowl
Miskolc AFT
- Budapest Cowbells II 43-22

bajnokság

2021, TD Store Divízió I keleti csoport, alapszakasz

W
L
point
Fehérvár Enthroners
4
0
150:51
Budapest Cowbells2
2
101:121
Budapest Wolves2
2
92:105
Miskolc Steelers1
3
87:120
Győr Sharks1
3
79:112



:








edzések

Miskolc, rendőrtiszti iskola pályája (Szentpéteri kapu)

felnőtt/junior kedden és csütörtökön 18-20 óra között

Nagyobb térképre váltás


A sportág iránt újonnan érdeklődőket is a fenti időpontokban várja a klub; előzetes információ: info@miskolcsteelers.hu

Tagdíj: havi 5 ezer forint (újaknak az első hónap ingyenes)
2009 © by aaa kommunikáció - koncept - design - program
Balogh Attila
Tellinger András
Gerendai Balázs