Lesz egy jó napom-pom?

Szerencsés esetben kettő. Ma sok függ az időjárástól - marad-e a nap, elkerül-e az eső -, holnap pedig másfél tucat pompomcsapattól. Ha ezen múlik, mindenkinek lehet egy/két jó napja, aki elfogadja az I. Magyar Cheerleading Fesztivál szervezőinek invitálását.
A cheerleaderek sportágának első nagyszabású hazai bemutatkozási lehetősége a széles nyilvánosság előtt a péntek-szombati esemény, aminek Miskolc ad otthont. Május 25-én délután 5-től 7-ig tart a program a Hősök terén, benne pomponok, valamint amerikaifoci-bemutató(Miskolc Steelers!), és egyéb színes látványosságok, a végén koncerttel. Május 26-án pedig a Miskolc Egyetem sportcsarnoka a helyszín, ahol egész nap tart a fesztivál. A részletes program megtalálható itt honlapunkon is kattintás után. Vagy a Facebook-on, a CheerFeszt2012 oldalán.

Kapcsolódó hír még, hogy az elmúlt napokban kitűnő felvezetést adott a helyi médiában a rendezvényhez az Észak-Magyarország és a Borsod Online fotósorozata, amely - mint korábban, már két alkalommal is - pomponlányokat emelt be A nap lánya című portrésorozatába. Ezeket a képeket is megmutatjuk a továbbiakban.


Barbi bízik a hétvégi sikerben. A Miskolci Egyetem hallgatója és a Black Cats pomponcsapat tagja. Reméli, hogy sikert aratnak a hétvégén megrendezendő I. Magyar Cheerleading Fesztiválon.A nagy fellépésre készül Mónika. A Miskolci Egyetem hallgatója és a Black Cats pomponcsapat tagja, már nagyon várja a fesztiválon való fellépést.Mosolygós pomponlány. Szandi miskolci diáklány, a Miskolc Steelleaders pomponlánya, már nagyon várja a fesztivált. Mottója: Az élet mosolygással szép!
Réka: Kockázat nélkül nincs szerencse! A külker-szakos miskoci lány is nagyon várja már a fesztivált a Miskolc Steelleaders pomponlányaként.
Egy lány a Fekete Macskák közül - Kata a Miskolci Egyetem hallgatója és a Black Cats pomponcsapat tagja. Reméli, sikeres lesz a hétvégi esemény.
Vivien a sikerben bízik: a sikeres szereplésben a fesztiválon - a Miskolci Egyetem Black Cats pomponcsapatának tagjaként

És a sorozat lezárásaként - a Borsod megyei napilap május 26-i, majd 29-i címlapjáról egy-egy rövid beszámoló a rendezvényről, végül a 30-án megjelent Észak-Magyarország 8-as oldala, amelyen nagyszabású képriport tekinthető meg a pénteki és szombati látnivalókról (fotók: Ádám János és Bujdos Tibor):mérkőzések

2021 Divízió I,
alapszakasz:

április 10.:
Miskolc AFT - VSD Rangers 16-14


április 25.:
Miskolc AFT - Dabas Sparks 8-21


május 9.:
Miskolc AFT - Eger Heroes 56-14


május 29.:
DEAC Gladiators - Miskolc AFT 6-49


június 20.:
Budapest Cowbells II - Miskolc AFT 0-55


július 4.:
ELŐDÖNTŐ
Miskolc AFT - Budapest Titans 42-2


július 17.:
DÖNTŐ - PANNON BOWL
Miskolc AFT
- Budapest Cowbells II 43-22--------------------------------
2020 Divízió II bajnokság,
alapszakasz:

október 11.:
Győr Sharks - Miskolc Steelers 36-22

október 20.:
Miskolc Steelers - Budapest Wolves II 0-20

november 8.:
DEAC Gladiators - Miskolc Steelers 7-28

ELŐDÖNTŐ, november 15.:
Miskolc Steelers - NBA Crushers 30-34

bajnokság

2021, TD Store Divízió I keleti csoport, alapszakasz

W
L
point
Miskolc AFT
5
0
209:41
DEAC Gladiators
4
1
116:101
Dabas Sparks
2
3
76:91
Eger Heroes
0
5
84:197::
edzések

Miskolc, rendőrtiszti iskola pályája (Szentpéteri kapu)

felnőtt/junior kedden és csütörtökön 18-20 óra között

Nagyobb térképre váltás


A sportág iránt újonnan érdeklődőket is a fenti időpontokban várja a klub; előzetes információ: info@miskolcsteelers.hu

Tagdíj: havi 5 ezer forint (újaknak az első hónap ingyenes)
2009 © by aaa kommunikáció - koncept - design - program
Balogh Attila
Tellinger András
Gerendai Balázs