Az egyetemi esőnap augusztus 8. lett

Mint előbbi cikkünkben kénytelenek voltunk jelezni, a beharangozott júliusi fellépés elmaradt, merthogy maga az otthonául rendezvény is. A koncertekkel színesített egyetemi kulturális-szórakoztató esemény időközben új időpontot kapott: az "esőnap" augusztus 8-a lett. Ergó, ekkor láthatják az érdeklődők az ígért amerikaifutball-produkciót is. A srácok (és a lányok) addig tovább gyakorolják a koreográfiát.
Kattintás után a "Lakás-Sor SHOW-ló" hivatalos ismertető anyagából idézünk, kedvcsinálóul.

UPDATE: Steelers-szurkolók, figyelem!
A Steelers drukkereinek kedvezményt kínál a rendezvény szervezője. A helyszínen 2990 forint a jegy ára, ha bemutat egy, a Szuperinfóban vagy Észak-Magyarországban megjelent hirdetést és azt mondja, hogy Steelers-rajongó - akkor ajándékba kap egy kísérőjegyet! Így 1500 forint/fő a belépő ára!

Nem könnyű a programszervezők élete ezen a nyáron, hiszen az időjárás már eddig is sok rendezvényt lehetetlenített el - írják a rendezők. A szabadtéri programok élvezhetetlenek zuhogó esőben, cuppogó sárban, így a csalódás elkerülése érdekében érdemes inkább új időpontot kijelölni, ha a meteorológiai előrejelzések csapadékot jósolnak. Így tettek a Lakás-Sor SHOW-ló szervezői is, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy a hidegfront éppen az eredetileg tervezett időpontra éri el megyénket. Az új időpont augusztus 8., vasárnap, a helyszín változatlanul az Egyetemi Sportpálya.Akik már megváltották a jegyüket, természetesen ugyanúgy bejöhetnek vele, viszont öröm az ürömben, hogy az időpontváltozás miatt a jegyek árusítása is folytatódik, így még többen élhetnek a lehetőséggel. Egy szenzációs, változatos napról van szó ugyanis: a 2990 Ft-os belépőt megváltó és a szervező City Cash Show Kft-nél regisztráló résztvevők között értékes nyeremények találnak gazdára: a fődíj egy nagy értékű lakás a Macropolisban! Ugye, remekül hangzik? Nem beszélve a parádés műsorról! Olyan sztárokat várnak a színpadra, mint SP, Tabáni István és a Hooligans! A helyi zenészeket a Dopping együttes képviseli, a humorról Rokker Zsolti gondoskodik és látványos bemutatóval készül az országos (Div. 2-es - a szerk.) bajnok Miskolci Steelers amerikaifocicsapat, valamint a Rugóláb Akrobatikus Rock and Roll TSE. A gyerekeknek ugrálóvárral, arcfestéssel és játszóházzal kedveskednek, ők 6 éves korig ingyenesen vehetnek részt a rendezvényen.

Az árvízkárosultakon segíthetünk a belépő mellé váltható 990 Ft-os kísérőjeggyel, ennek teljes összegét a rászorulók kapják, és még egy személy belépésére jogosít. Szintén a természeti csapás okozta károkat hivatott enyhíteni az a jótékonysági árverés, melyen a DigiSport sztárjai által felajánlott tárgyakra licitálhatnak, ez az interneten jelenleg is tart és a helyszínen fejeződik majd be. A tárgyak között szerepelnek nagyon értékes relikviák, itt kiemelném a Gianni Morandi által aláírt olasz válogatott mezt, a világbajnok magyar vízilabda válogatott labdáját. A belépőjegyek mellé ráadásul mindenki kuponfüzetet kap, amellyel értékes kedvezményekhez juthat rengeteg szolgáltatás és termék árából, így ha valaki ügyesen használja, a végén könnyen lehet, hogy több pénze marad, mint a jegyvásárlás előtt!
Ha ön is kedvet kapott, a részleteket megtalálja a
www.citycash.hu weboldalon, vagy érdeklődjön a 46/382-692 telefonszámon.
Jegyek elővételben kaphatóak az Észak-Magyarország napilap kiadóépületében (Miskolc, Zsolcai kapu 3.), vidéken a Szuperinfo kirendeltségein és a City Cash Show Kft. értékesítő helyén (Miskolc, Arany J. u.).

mérkőzések

2021 Divízió I,
alapszakasz:

április 10.:
Miskolc AFT - VSD Rangers 16-14


április 25.:
Miskolc AFT - Dabas Sparks 8-21


május 9.:
Miskolc AFT - Eger Heroes 56-14


május 29.:
DEAC Gladiators - Miskolc AFT 6-49


június 20.:
Budapest Cowbells II - Miskolc AFT 0-55


július 4.:
ELŐDÖNTŐ
Miskolc AFT - Budapest Titans 42-2


július 17.:
DÖNTŐ - PANNON BOWL
Miskolc AFT
- Budapest Cowbells II 43-22--------------------------------
2020 Divízió II bajnokság,
alapszakasz:

október 11.:
Győr Sharks - Miskolc Steelers 36-22

október 20.:
Miskolc Steelers - Budapest Wolves II 0-20

november 8.:
DEAC Gladiators - Miskolc Steelers 7-28

ELŐDÖNTŐ, november 15.:
Miskolc Steelers - NBA Crushers 30-34

bajnokság

2021, TD Store Divízió I keleti csoport, alapszakasz

W
L
point
Miskolc AFT
5
0
209:41
DEAC Gladiators
4
1
116:101
Dabas Sparks
2
3
76:91
Eger Heroes
0
5
84:197::
edzések

Miskolc, rendőrtiszti iskola pályája (Szentpéteri kapu)

felnőtt/junior kedden és csütörtökön 18-20 óra között

Nagyobb térképre váltás


A sportág iránt újonnan érdeklődőket is a fenti időpontokban várja a klub; előzetes információ: info@miskolcsteelers.hu

Tagdíj: havi 5 ezer forint (újaknak az első hónap ingyenes)
2009 © by aaa kommunikáció - koncept - design - program
Balogh Attila
Tellinger András
Gerendai Balázs