Hatvan aranyérmet hoznak Miskolcra

A Divízió 2-es bajnoki címért járó kupát és a klub színeiben a 2010 tavaszi versenysorozatban első helyen végzetteknek járó érmeket  a friss hírek szerint már a jövő vasárnapi, utolsó mérkőzésen átvehetik a Steelers-család tagjai. Azokat személyesen az országos sportági szövetségi elnöke fogja átnyújtani. Tervben van, hogy további elismerés(ek) átadására a klub meghívja a város polgármesterét vagy más önkormányzati vezetőjét.
Ahogy a fentiekből kiviláglik, az egyesület a története ötödik évében (negyedik teljesített bajnokság) megszerzett Div. 2-es elsőség méltó és látványos megünneplésére készül. De szép volna, ha június 13-án délután 3 órakor akár ezer szurkoló előtt futhatna ki az Acélcsapat a Volán-pálya gyepére... (Amelynek, mint tudjuk, a közben felzengő Steelers-induló intelme szerint megköszönik, hogy ráléphetnek!)

A játékosokat egyébként a legutóbbi napokban még a Wolves 2 elleni készülődés kötötte le elsősorban - magunk között: szakmailag ez ígérkezik a szezon legkönnyebben hozható derbijének, itthon, a tabellautolsó ellen -, néhányan a legutóbbi hetek sérüléseit nyügik, mások tanévvégi iskolai elfoglaltságaikra koncentrálnak, jónéhányan pedig másodszor is a társadalmi örömeinek szentelték magukat. Steelers-mezt ugyanis a néhány héttel ezelőtti közreműködés után most a napokban is lehetett látni a borsodi árvízvédelemben: csapatunk képviseletében a srácok a felsőzsolcai havária helyszínén segítettek.

Nádi Gyula alelnöknek van oka örülni is, aggódni is: felsőzsolcaiként hetek óta árvízveszélyben élnek, dolgoznak - steelersesként bajnoki címmel ajándékozta meg csapata Nádi Gyula alelnöknek van oka örülni is, aggódni is: felsőzsolcaiként hetek óta árvízveszélyben élnek, dolgoznak - steelersesként bajnoki címmel ajándékozta meg csapata

A jövő héten azért már mindenki arra koncentrál majd, hogyan kellene a szászázalékos győzelem-vereség mutatót (eddig 5-ből 5) megőrizni a teljes idényre, azaz a Farkasok "tarcsija" ellen is sikerrel zárni a valójában már tét nélküli találkozót. Annál is inkább, hogy a tavaly sok öröm nélkül hagyott miskolci közönség szimpátiáját végképp visszanyerje az Acélos gárda: egy gyengébb évet feltétlenül egy olyat kövessen, amely mindenért kárpótol. És akkor a legteljesebb szurkolói bizalommal övezetten lehet megcélozni a következő esztendőre nézve az első osztályt...

mérkőzések

2021 Divízió I,
alapszakasz:

április 10.:
Miskolc AFT - VSD Rangers 16-14


április 25.:
Miskolc AFT - Dabas Sparks 8-21


május 9.:
Miskolc AFT - Eger Heroes 56-14


május 29.:
DEAC Gladiators - Miskolc AFT 6-49


június 20.:
Budapest Cowbells II - Miskolc AFT 0-55


július 4.:
ELŐDÖNTŐ
Miskolc AFT - Budapest Titans 42-2


július 17.:
DÖNTŐ - PANNON BOWL
Miskolc AFT
- Budapest Cowbells II 43-22--------------------------------
2020 Divízió II bajnokság,
alapszakasz:

október 11.:
Győr Sharks - Miskolc Steelers 36-22

október 20.:
Miskolc Steelers - Budapest Wolves II 0-20

november 8.:
DEAC Gladiators - Miskolc Steelers 7-28

ELŐDÖNTŐ, november 15.:
Miskolc Steelers - NBA Crushers 30-34

bajnokság

2021, TD Store Divízió I keleti csoport, alapszakasz

W
L
point
Miskolc AFT
5
0
209:41
DEAC Gladiators
4
1
116:101
Dabas Sparks
2
3
76:91
Eger Heroes
0
5
84:197::
edzések

Miskolc, rendőrtiszti iskola pályája (Szentpéteri kapu)

felnőtt/junior kedden és csütörtökön 18-20 óra között

Nagyobb térképre váltás


A sportág iránt újonnan érdeklődőket is a fenti időpontokban várja a klub; előzetes információ: info@miskolcsteelers.hu

Tagdíj: havi 5 ezer forint (újaknak az első hónap ingyenes)
2009 © by aaa kommunikáció - koncept - design - program
Balogh Attila
Tellinger András
Gerendai Balázs