Huszonhét-nullra jön a tizenhét-nulla-nulla

Vagyis hogy szép az első fordulóban begyűjtött makulátlan győzelem, de mit sem ér, ha nem folytatja ugyanilyen hatékonysággal az Acélcsapat; a további eredményességhez pedig elszántság és felkészültség kell. Vagyis: edzések, edzések, edzések. (Mint tudjuk, ezek hetente hétfőn-szerdán-pénteken délután 5 órakor kezdődnek).

A Raptors-meccs utáni első tréningen mindenesetre nem volt valami fényes a létszám... mindenkivel, ifikkel, juniorokkal, felszerelés nélkül jelenlévőkkel együtt sem érte el a létszám a háromtucatot. Ez nyilván megnehezíti a szakvezetés dolgát, de tegyük hozzá, semmi sem utal arra, hogy a székesfehérvári utazás előtti készülődést bármi komolyan hátráltatná. A friss hírek szerint ráadásul ismét Magyarországon tartózkodik a korábbi amerikai irányító (aki a Steelers-mezben töltött 2008-as idényt követően egy-másfél évig külföldön dolgozott), s Joe Selmser jelezte, igyekszik részt venni a tréningeken és játszani is a meccseken; igaz, még nem dőlt el, QB-poszton-e vagy máshol lesz hasznosabb messze átlagon felüli tudása, tapasztalata. (Legjobb tudomásunk szerint a Pro Football Magazin következő havi számában megjelenő riportban - téma: nálunk játszó külföldiek - ő is szerepelni fog.)Ha már a Fehérvár Enthronerst említettük, a piros-kékek lesznek, ugyebár, a következő ellenfelek: e hét végén, szombaton (javítva, eredetileg tévesen írtuk, hogy vasárnap - a szerk.) utazik hozzájuk a miskolci csapat. Az aktuális rivális némileg fekete lónak tekinthető, ebben a bajnokságban még nem játszottak, így nem tudni, pontosan milyen erőt képviselnek. Tudvalevő, hogy a passzjáték inkább az ő műfajuk, semmint a futás - ez érdekes kontrasztot képezhet a Steelers mostani preferenciáival. Segíti a tervezgetést - nyilván mindkét oldalon -, hogy ha nem is mérvadó körülmények között, de találkozozott már a közelmúltban a két gárda egymással, méghozzá a február eleji Aréna Kupán. (Akkor nagy küzdelemben 18-14 "ide".)

A "Koronázók" tavaly, első bajnokságukban a Divízió III végén zártak, egy győzelem mellett három vereséggel. Az az egyetlen siker viszont annál figyelemreméltóbb volt: a Tata Mustangsot 61-0-ra verték... Utóbbiakkal idén együtt, egy csoportban vagyunk mindhárman: Tata - Miskolc derbi május 22-én lesz, a Fehérvár - Tata "visszavágó" pedig június 5-én esedékes.

Bajnoki eredmény a Divízió II-ből, az elmúlt hét végéről:
Budapest Wolves 2 - Budapest Eagles   6:34


mérkőzések

2021 Divízió I,
alapszakasz:

április 10.:
Miskolc AFT - VSD Rangers 16-14


április 25.:
Miskolc AFT - Dabas Sparks 8-21


május 9.:
Miskolc AFT - Eger Heroes 56-14


május 29.:
DEAC Gladiators - Miskolc AFT 6-49


június 20.:
Budapest Cowbells II - Miskolc AFT 0-55


július 4.:
ELŐDÖNTŐ
Miskolc AFT - Budapest Titans 42-2


július 17.:
DÖNTŐ - PANNON BOWL
Miskolc AFT
- Budapest Cowbells II 43-22--------------------------------
2020 Divízió II bajnokság,
alapszakasz:

október 11.:
Győr Sharks - Miskolc Steelers 36-22

október 20.:
Miskolc Steelers - Budapest Wolves II 0-20

november 8.:
DEAC Gladiators - Miskolc Steelers 7-28

ELŐDÖNTŐ, november 15.:
Miskolc Steelers - NBA Crushers 30-34

bajnokság

2021, TD Store Divízió I keleti csoport, alapszakasz

W
L
point
Miskolc AFT
5
0
209:41
DEAC Gladiators
4
1
116:101
Dabas Sparks
2
3
76:91
Eger Heroes
0
5
84:197::
edzések

Miskolc, rendőrtiszti iskola pályája (Szentpéteri kapu)

felnőtt/junior kedden és csütörtökön 18-20 óra között

Nagyobb térképre váltás


A sportág iránt újonnan érdeklődőket is a fenti időpontokban várja a klub; előzetes információ: info@miskolcsteelers.hu

Tagdíj: havi 5 ezer forint (újaknak az első hónap ingyenes)
2009 © by aaa kommunikáció - koncept - design - program
Balogh Attila
Tellinger András
Gerendai Balázs