Gladiators Junior - Steelers Junior 20-13

Lezajlott a nyugodtan történelminek nevezhető mérkőzés, a miskolci amerikaifutball-história első utánpótlás szintű megmérettetése. A fiúk helytálltak, ennyit bízvást el lehet mondani, még ha a siker a pontszerű végeredményben nem is tükröződik. Ha valami, akkor alighanem a rutin - ebben több évnyi előny a Debrecen javára! - döntött, s adta a győzelmet a Gladiátorok kezébe. A steelerses fiatalok pedig megtapasztalhatták, milyen végre igazi meccset játszani, látták, hogy amit eddig tanultak és gyakoroltak, az jó - és hogy még több edzésre, koncentrációra, no meg higgadtságra és magabiztosságra van még szükségük, hogy legközelebb egy ilyen kiegyenlített derbit a maguk előnyére tudjanak fordítani.
Hamarosan bővebben beszámolunk a szombaton a Hajdú Volán pályáján történtekről, addig csak annyit, hogy jelenleg a Steelers Junior egy verességgel és (a nyíregyháziak bajnokság előtti visszalépése folytán) egy győzelemmel áll a tabellán; ahogy mondani szokták, még nem veszett el semmi!
(alsó sortól, balról jobbra) Csőke Bence, Tóth Bence, Lippai Péter, Vaszily László, Farkas Máté, Kirschner Tamás, Tompa Rajmund, Almási Ádám,
Seres Máté, Szegedi Máté edző, Hegedűs Ádám, Behinya Botond (takarva), Szabó Ferenc, Lakatos Bence (takarva), Gyenis Dávid, Majoros Dávid, Szabó Dávid, Plopp László, Bánszki Zsombor, Tóth Tamás, Lipták Ferenc, Kegyes Ákos, Sarkadi Flórián (takarva), Perjési Péter, Arday András, Horváth Viktor, Hassan Munir Dávid, Kékedi Krisztián, Haraszti Zsolt, Száraz Zsolt edző, Farkas Bence„Lapzárta után” jött az értesítés, hogy nem csak házon belül kapott méltatást a hétvégi szereplés, de a sportággal foglalkozó nevesebb hazai portálok egyike, az indexes még1yard-blog is nevesítve foglalkozott a Debrecen - Miskolc találkozóval, méghozzá az alábbi rövid tudósítás formájában:
Két okból is örvendetes a fenti eredmény; egyrészt a hazai foci szempontjából fontos, hogy Debrecenben újra erős gárda épüljön fel, másrészt jó látni, hogy a Steelers fiataljai ilyen szoros meccset játszottak első tétmérkőzésükön. A fiataloké a jövő, szép volt, srácok!

Még egy utólagos kiegészítés:
ne hagyjuk említetlenül, hogy, ha csak röviden is, a Borsod Online regionális hírportál szintén megemlékezett a junior-premierről (úgy tudjuk, a cikkecske a hétvégén megjelenő Vasárnapi Északba is bekerül majd).
Még: és a liga honlapja, a mafl.hu is.

mérkőzések

2021 Divízió I,
alapszakasz:

április 10.:
Miskolc AFT - VSD Rangers 16-14


április 25.:
Miskolc AFT - Dabas Sparks 8-21


május 9.:
Miskolc AFT - Eger Heroes 56-14


május 29.:
DEAC Gladiators - Miskolc AFT 6-49


június 20.:
Budapest Cowbells II - Miskolc AFT 0-55


július 4.:
ELŐDÖNTŐ
Miskolc AFT - Budapest Titans 42-2


július 17.:
DÖNTŐ - PANNON BOWL
Miskolc AFT
- Budapest Cowbells II 43-22--------------------------------
2020 Divízió II bajnokság,
alapszakasz:

október 11.:
Győr Sharks - Miskolc Steelers 36-22

október 20.:
Miskolc Steelers - Budapest Wolves II 0-20

november 8.:
DEAC Gladiators - Miskolc Steelers 7-28

ELŐDÖNTŐ, november 15.:
Miskolc Steelers - NBA Crushers 30-34

bajnokság

2021, TD Store Divízió I keleti csoport, alapszakasz

W
L
point
Miskolc AFT
5
0
209:41
DEAC Gladiators
4
1
116:101
Dabas Sparks
2
3
76:91
Eger Heroes
0
5
84:197::
edzések

Miskolc, rendőrtiszti iskola pályája (Szentpéteri kapu)

felnőtt/junior kedden és csütörtökön 18-20 óra között

Nagyobb térképre váltás


A sportág iránt újonnan érdeklődőket is a fenti időpontokban várja a klub; előzetes információ: info@miskolcsteelers.hu

Tagdíj: havi 5 ezer forint (újaknak az első hónap ingyenes)
2009 © by aaa kommunikáció - koncept - design - program
Balogh Attila
Tellinger András
Gerendai Balázs